Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga
Ždrijeb:Lyon,Betis,Vitoria
30.08.2013.

Ždrijeb skupina Europske lige održan je danas u Monte Carlu s početkom u 12,30 sati.

Rijeci je donio igranje u skupini "I",a protivnici će joj biti francuski Lyon,španjolski Betis te portugalska Vitoria. Prolaskom u daljnje natjecanje očekuje nas najmanje šest europskih utakmica.

Netom nakon izvlačenja trener Kek je rekao: Imena koja dolaze iz Francuske,Španjolske i Portugala govore sama za sebe,ne treba puno govoriti jer riječ jje o velikim protivnicima. Čeka nas teška igra,veliki izazov ali još veći motiv.

Svoje viđenje ždrijeba podjelio je sportski direktor Srećko Juričić: Drago mi je što će naši navijači,koji su nas zdušno bodrili jučer u Stuttgartu,ali i na svim utakmicama ranije,vidjeti tri velike nogometne predstave na Kantridi. Skupina je teška,nisam očekivao tri jaka i atraktivna protivnika. Svjesni smo njihove snage,ali sportski gledano i u ovakvoj bi se konkurenciji željeli pokazati u pravom svjetlu i dokazati da smo dobra ekipa,
Prijava na newsletter