Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Žarko Tomljanović: Od „Rijeke“ sam obolio
17.08.2019.

Uoči utakmice protiv „Osijeka“ razgovarali smo s jednim od bivših predsjednika HNK Rijeka, prof. Žarkom Tomljanovićem.

- Ja sam vam, znate, bolestan od „Rijeke“, prestao sam dolaziti na utakmice nakon jedne u kojoj je „Rijeka“ igrala protiv „Splita“, osjetio sam da me počelo stiskati srce i tada sam shvatio da postoji mogućnost da jednom samo ostanem tamo, ispričao nam je s osmjehom ovaj simpatični sugovornik, inače uvaženi član lokalne zajednice, jedan od bivših ravnatelja riječkog KBC-a, ali i osoba za koju će Google odmah izbaciti pojam – veliki humanist.

Kako je prošlo njegovih 50-ak godina uz HNK Rijeka te kako vidi Klub danas možda najbolje opisuju njegove riječi pune respekta koje je uputio novoj upravi kod koje Tomljanović uočava poteze zbog kojih Klub, kako kaže, izvlači pune potencijale iz svojih igrača. Sve je, dakako, započelo, dobrim „nosom“ Damira Miškovića kada je za sportskog direktora angažirao Srećka Juričića, a što još prof. Tomljanović ima za reći o Klubu u kojem je i sam ostavio višedesetljetni trag poslušajte u intervjuu u videu.

Intervju sa Žarkom Tomljanovićem prvi je u nizu intervuja u rubrici "Naši predsjednici" u kojem ćemo ugostiti bivše predsjednike Rijeke.

Naši predsjednici – Žarko TomljanovićPrijava na newsletter