Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Škola : Turniri
Vladimir Jardas: Morčići Rijeke osvojili prvo i četvrto mjesto
08.05.2018.

Morčići Rijeke osvojili su prvo i četvrto mjesto na turniru Vladimir Jardas za uzrast 2008. godište. Rijeka (plavi) u finalu su bili uspješniji od ŠN Torreta 2:0, dok su u polufinalu pobijedili momčad Rijeka (bijeli) 6:1.

Rijeka (plavi) u skupini su svladali Halubjan 6:0, ŽNK Rijeka 7:1 i ŠN 1. gol 3:0.  Šime Starčević proglašen je najboljim igračem turnira.

Momčad Rijeka (bijeli) u skupini su pobijedili Orijent 5:2, ŠN Halubjan 1:0, te je remizirala protiv Torrete 3:3.

Rijeka (bijeli) su u već spomenutom polufinalu izgubili od klupskih vršnjaka, a u utakmici za treće mjesto zaustavljeni su od ŠN 1. gol i to nakon izvođenja penala 1:3 (1:1).

Turnir je organiziran za 2008. godište, a momčadi Rijeka bijeli i Rijeka plavi nastupili su s igračima  2009./2010. godište.

HNK Rijeka (plavi): Niko Lenić, Karlo Arbanas, Ante Rajić, Venio Polić, Toni Vuković, Šime Starčević, Ivano Cvitanović, Andro Aleksić, Leon Šerifi, Ivano Karabaić, Marin Nekić.

HNK Rijeka (bijeli): Luka Prelčić, Andro Peršić, Dorian Milanović, Noa Korlević, Gabriel Vilić, Maro Tomić, Aleksandar Žarkić, Fran Lenac.
Prijava na newsletter