Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Vjeroučotelj Marin Miletić: U Armadi od svoje šesnaeste godine 
14.09.2018.

Utakmice Rijeke počeo sam pratiti sa 14 godina, dvije godine kasnije učlanio sam se i u Klub navijača Armada tako da sam svoja adolescentska ludovanja proveo upravo u Armadi. Tih je godina bio i Domovinski rat i sve su to neka jako posebna, impulzivna vremena, a Armada je simbol, jedna snažna priča tog vremena. I zato me i je privukla, počeo nam je svoju strastvenu navijačku priču još jedan poznati armadovac – Marin Miletić.

Ono što dolazi u paketu s Miletićem njegova je skoro pa i fizički opipiljiva energičnost kojom živi svoj život, ali s kojom ulazi i u tuđe živote: Marin Miletić je vjerojatno najaktivniji i najzanimljiviji rimokatolički vjeroučitelj u Hrvatskoj – igra košarku, piše kolumne, snima izuzetno praćena videa na raznorazne društvene teme, vodi Katoličke skaute na nivou cijele Hrvatske, radi kao radio voditelj i novinar, navija, trči, putuje i definitivno je jedan od onih koji dlake na jeziku – nemaju.

- Nemojte me krivo shvatiti, ali ja čak i volim kada Rijeka gubi, tada se točno vidi tko nepatvoreno voli ovaj klub, a tko ne., a ja volim iskrene ljude, direktan je bio Miletić kada je govorio o svom viđenju navijanja: -Viteštvo, to je ono kako ja doživljavam navijanje, a da navijam za Rijeku mi je logično: u Rijeci sam rođen, u Rijeci završio škole, fakultet, u Rijeci se zaljubio, oženio, u Rijeci radim i živim i ništa drugo po logici stvari ne dolazi u obzir.

Miletić je u razgovoru za HNk Rijeka objasnio svoje viđenje već pomalo kultne nogometne teme u gradu: Kantrida vs Rujevica, a osim toga – otkrio nam je nekoliko definitivno zanimljivih i pomalo sirovih scena iz svog navijačkog života.

Cijeli intervju pogledajte ovdje

Marin Miletić – intervju
Prijava na newsletter