Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga
Uspjeh akademije Abuja
15.05.2013.

U HNK Rijeka ovih dana je s radošću dočekan službeni dopis Nogometnog saveza Nigerije u kojem se trojica igrača s Kantride pozivaju za nastup u nacionalnoj ekipi.  Riječ je o mladim nigerijskim igračima iz omladinskog pogona Rijeke,Ajayi Goodnessu,Solomonu Theophilusu i Jamilu Collinsu. Oni će se pridružiti pripremama nigerijskog U-20 tima za nastup na skorom FIFA svjetskom prvenstvu u Turskoj. Pozivi koji su upućeni potvrđuju uspješnu suradnju našeg kluba i Akademije Abuja.

Bit će to odlična prigoda da perspektivni sportaši demonstriraju što su naučili na hrvatskim nogometnim terenima. Ujedno je to i priznanje kvalitetnom radu riječke Nogometne škole. Kada se u obzir uzme činjenica da su još četvorica igrača Rijeke uzastopni članovi mlade reprezentacije U – 21 (Datković, Sluga, Močinić, Čulina),može se ustvrditi kako riječka nogometna priča ima vrlo lijepu budućnost.
Prijava na newsletter