Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
„Uniline“ nas vodi do novih europskih pobjeda!
17.08.2019.

Naš službeni sponzor i travel partner od 2018. „Uniline“ d.o.o. je vodeća destinacijska management kompanija u Hrvatskoj i u regiji jugoistočne Europe. Glavno poslovno sjedište „Unilinea“ je u Puli, a poslovnice se nalaze diljem Hrvatske, u uredima u Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Srbiji, Kini i Južnoj Koreji.

I za individualne goste, ali i za grupe gostiju „Uniline“ u ponudi ima kompletne turističke proizvode koje čine: smještaj, hotelski management, rent a car, transferi, izleti, autobusne ture, avionske karte, skijanja, organizacija kongresa, usluge iz zdravstvenog turizma, sportska događanja, turistički proizvodi od posebnog interesa te, naravno, usluge koje nastaju kao pojedinačne želje njihovih klijenata.

Osim toga, „Uniline“ je dio samog vrha hrvatskih rent a car kompanija. Naime, od 2010. godine „Uniline“ je nositelj Europcar franšize s poslovnicama u svim hrvatskim zračnim lukama i s voznim parkom od 1200 vozila svih kategorija!

Putujte i vi uspješno s „Unilineom“!
Prijava na newsletter