Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga
‘Ulog je velik’
24.03.2014.

Rijeka u srijedu u Puli igra uzvratnu utakmicu polufinala Kupa. Nakon prve utakmice i pobjede nad Istrom,susret na stadionu Aldo Drosina donijet će putnika u finale Kupa. 

Utakmicu su na službenoj press konferenciji najavili trener HNK Rijeke Matjaž Kek i igrač Goodness Ajayi. 

- Utakmica za finale Kupa! Onda i tenzije znaju biti povišene,a k tome je to još i regionalni derbi,koji je malo glasniji i bučniji,ali neka je tako. Ali nama je,koji smo direktni sudionici,je da napravimo sve da to bude prava utakmica i pravi događaj. I da bude korektna i fer utakmica,onakva kakva je bila i na Kantridi. Očekujem pun stadion i  puno naših navijača. Evo i igrači navijačima šalju poruku 'Svi u Pulu'. Ona ima nama bitno značenje. Uvijek smo se bolje osjećali uz naše vjerne navijače – rekao je Kek na početku te nastavio

- Ulog je velik i treba napraviti sve da mi budemo ti koji ćemo se veseliti. To je naša preokupacija čim pređemo Učku. 

Pobjeda u Koprivnici,donijela je treneru puno informacija. Pozitivnih i negativnih.

- Negativne su tu da ih ispravljamo,pozitivne da ih nadogradimo. 

Zdravstveni bilten izgleda sve bolje. Problema ima samo Anas Sharbini. 

- Sharbini je trenirao,ali ne dovoljno intezivno da bih mogao ozbiljno računati na njega. Ostali su zdravi i u treningu,čak i Kvržić i Leovac. Tako da ćemo odabrat onih 18,pa onda i onih 11 koji moraju ići odgovorno,dostojanstveno,hrabro i prije svega agresivno,da damo gol,dva i da se veselimo i uđemo u finale. 

Najbolji strijelac lige Andrej Kramarić ušao je u igru u drugom dijelu utakmice u Koprivnici. Ozljeda je,očito,stvar prošlosti. 

- Kramarić je danas dobro trenirao. Čak je sam izrazio želju da neke stvari na treningu dodatno napravi. Znači tu je. Usmjeren,usredotočen u mislima je na utakmicu i to je dobro. 

Goodness Ajayi je u Koprivnici odigrao je 6. utakmicu u karijeri za Rijeku. Treću koju je počeo od prve minute. 

- Prvo i najvažnije zahvaljujem se i Boga što je Rijeka uspjela pobijediti u Koprivnici. Bio je to divan osjećaj. Svi igrači su vrlo sretni i kod nas je sad  vrlo izražen pobjednički mentalitet. Što se tiče utakmice protiv Istre,veliki je privilegij i velika sreća igrati polufinale Kupa. Nadam se da ćemo pobijediti i kvalificirati se veliko finale. Hvala i treneru,koji jest strog,ali koji nagradi nastupom igrača koji je u dobroj formi.  Nitko od nas više nema osjećaj manje vrijednost. Svi u svlačionici smo jedno i ako i dalje nastupamo kao zajedno,zajedno ćemo i pobjeđivati – kaže Ajayi. 

- I trener je bio zadovoljan – nadovezao se na njegove riječi Kek. 

Igrač Rijeke stigao je na press konferenciju u majici 'Svi u Pulu' s kojom i igrači pozivaju navijače da dođu u Pulu na utakmicu i da ih podrže u uzvratnoj utakmici polufinala Kupa. Svi u Pulu! 
Prijava na newsletter