Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga
Svi navijaju za Rijeku!
28.02.2014.

Osluškujući glasove navijača diljem Primorsko-goranske županije,ali i izvan regije i granica Hrvatske,a koji su poslali prijedloge za postavljanjem jumbo plakata i u njihov kvart,HNK Rijeka odlučila je otići korak dalje i kreirati popularno univerzalno rješenje te donijeti plakat svim navijačima u njihove domove,kvart,grad,školu,vrtić,susjedstvo,najdraži kafić... Na ovaj način navijač može kreirati svoju navijačku kampanju i navijati za Rijeku bez obzira na dostupnost jumbo lokacija u dijelovima grada i regije. 

Među prvima koji su probali aplikaciju bili u upravo oni koji su dio originalnih plakata. Prije treninga,a uoči odlaska u karantenu za utakmicu protiv Splita,svoje virtualne promotivne plakate izradili su igrači HNK Rijeke -  Ivan Vargić,Ivan Močinić i Andrej Kramarić.  Tako je Močo napravio plakat s vizualom svog suigrača Varge,dok su i Varga i Krama navijali za Rijeku odabravši motiv s fotografijaom svog suigrača Močinića...

Kroz interaktivnu internetsku aplikaciju korisnici će sada moći sami birati fotografije i upisivati poruke podrške te tako kreirati vlastiti navijački poster. Ovo je u svijetu jedinstvena mrežna platforma putem koje navijači mogu izraziti pripadnost klubu uz vlastitu kreativnost i originalne poruke. 

Baza pozadinskih lokacija i fotografija igrača  kontinuirano će se nadopunjavati,a vizualno rješenje navijačke poruke moći će se pohraniti i distribuirati raznim internetskim servisima.

Budite kreativni uz samo vaš navijački plakat i pokažimo koliko nas ima,jer Zajedno smo Rijeka! 

Krenite i izradite svoj navijački plakat na 

http://app.nk-rijeka.hr/

Pošaljite poruke podrške momčadi za sutrašnju utakmicu HNK Rijeka:RNK Split. 

U nastavku pogledajte video s promocije aplikacije:
Prijava na newsletter