Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga
Šuker obišao gradilište kampa na Rujevici
08.10.2014.

Gradilište budućeg trening kampa HNK Rijeka na Rujevici posjetio je u srijedu predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker koji je tom prilikom najavio i značajnu financijsku potporu ovom projektu.

Predsjednika HNS-a i legendarnog napadača „vatrenih“ ugostila je peteročlana delegacija koju su činili Dean Šćulac,dopredsjednik Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka,Igor Načinović,pročelnik gradskog Odjela za sport i
tehničku kulturu,Dorotea Pešić Bukovac,predsjednica Gradskog vijeća te Miroslav Uljan i Ivan Peraić,predsjednik i tajnik Nogometnog saveza Primorsko-goranske županije.

Uz pružanje podrške cijelom projektu,te zahvale Rijeci što je pozitivan primjer stvaranja kvalitetnih uvjeta za treninge svih generacija i prve momčadi te stvaranja infrastrukture stadiona za odigravanje utakmica pred mnogobrojnom riječkom publikom,tijekom posjeta najavljeno je i ulaganje HNS-a u projekt izgradnje trening kampa u iznosu od milijun eura.

Više informacija i video prilog o posjeti Davora Šukera gradilištu budućeg trening kampa na Rujevici pogledajte na http://www.stadionkantrida.hr/predsjednik-hns-a-posjetio-gradiliste/ .
Prijava na newsletter