Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Štrudle tete Višnje zasladile pobjedu protiv Slavena
18.03.2021.

U srijedu nakon utakmice ispred stadiona u Koprivnici dočekalo nas je jedno poznato lice. Višnja Sesvečan, teta Višnja kako joj od milja tepaju igrači i svi ljudi u klubu, još nas je jednom obradovala pečenim štrudlama koje su izradile njene ruke pune ljubavi prema Rijeci.

Naime, svaki dolazak Rijeke u Koprivnicu, još od daleke 2007. godine, čini neizostavni dolazak tete Višnje po završetku utakmice s domaćim,
pečenim štrudlama. Štrudle su tim ukusnije kad osjetite ljubav tete Višnje prema Rijeci, riječi ne mogu dočarati povezanost, pripadnost i ljubav prema klubu koja je uzajamna svih ovih godina.

Uzajamna ljubav profesorice književnosti i našeg grada traje još od vremena kad je teta Višnja studirala u Rijeci, te je pratila utakmice našeg kluba dok su igrali Desnica, Ravnić, pokojni Minta Ružić..

Rijeka je i ovoga puta zahvalila našoj dragoj domaćici na prikazanoj pažnji i ljubavi, uz prigodan dar, i fotografiju s našim kapetanom Frankom Andrijaševićem.

Još jednom, hvala teta Višnja na pažnji i kolačima punim ljubavi.
Prijava na newsletter