Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Stipan Kolak prvi dobitnik: ‘Samo hrabro naprijed, pobjede će doći’
04.10.2018.

Stipan Kolak u četvrtak je stigao u kamp HNK Rijeka po svoju zasluženu nagradu - dres HNK Rijeka. Naime, Stipan je imao najviše sreće u nedjeljnom izvlačenju na utakmici protiv Slaven Belupa i njemu je pripao prvi dres u ovosezonskoj nagradnoj igri.

U kratkom druženju Stipan je otkrio da prati Rijeku dvadeset godina, redovito dolazi na domaće utakmice, a na gostujuće odlazi kad god je to moguće. Europska gostovanja ne propušta, a utakmice prati s istočne tribine na kojoj ima pretplatu.

Stipanu čestitamo na nagradi, a sve navijače podsjećamo da će na svakoj domaćoj utakmicu, iduća je 3. studenog protiv Rudeša, dijeliti dres, a sretni dobitnik bit će određen izvlačenjem u koje ulaze svi prisutni navijači na utakmici.

Ujedno, podsjećamo i da najsretniji pretplatnik, koji bude prisutan na svakoj ovosezonskoj domaćoj utakmici od ogleda protiv Slaven Belupa, potencijalni je dobitnik pretplate za iduću sezonu.

HNK Rijeka – nagradna igraPrijava na newsletter