Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Škola
ŠN Rijeka osvojila šest titula na dvoranskom prvenstvu PGŽ-a
28.12.2017.

Škola nogometa HNK Rijeka ostvarila je zapažen nastup na Dvoranskom prvenstvu Primorsko-goranske županije osvojivši šest prvih, dva druga i dva treća mjesta.

U 2004. godištu Rijeka (bijeli) osvojili su prvo mjesto pobjedivši u finalu MNK Jevnica 3:0, dok su u polufinalu bili bolji od Rijeke (plavi) 4:2. Rijeka (plavi) u utakmici za treće mjesto pobijedili su Zamet 6:1 i tako stigli do trećeg mjesta.

Najbolji vratar je Muhamed Tanjić, najbolji strijelac Franko Buljanović, dok je najbolji igrač Niko Gajzler.

U 2005. godištu Rijeka (plavi) je osvojila prvo mjesto svladavši u finalu ŠN 1. gol 2:1. Na putu do finala bili su uspješniji od Klane, Lokomotive i Primorca. U osmini finala svladali su ŠN Toretta 6:2, u četvrtfinalu su bili bolji od Grobničana 1:0 dok su u polufinalu nakon penala pobijedili drugu ekipu Rijeke 2:1 (0:0).

Rijeka (bijeli) u skupini su svladali Borac, Opatiju i ŠN Toretta. U osmini finala nadigrali su Lokomotivu 7:0, u četvrtfinalu pobijedili su Crikvenicu 5:0. Nakon poraza u polufinalu u ogledu za treće mjesto svladali su Zamet 6:0.

Edmond Imeraj izabran je za najboljeg igrača, a Lovro Mišković izabran je za najboljeg golmana turnira. Uz Imeraja i Miškovića u najbolju sedmorku izabrani su Niko Pučić i Niko Baraba.

U 2006. godištu u finalu su snage odmjerili dvije ekipe Rijeke. Bijeli su u finalu bili bolji od plavih 2:1. Bijeli su na putu do finala pobijedili ŠN Halubjan 5:1, Orijent 6:0, Grobničan 3:1, ŠN 1. gol 5:2-7m (1:1) i Ogulin 7:1.

Plavi su na putu do drugog mjesta bili bolji od Halubjana 1:0, ŠN 1. gol 2:0, Naprijeda 4:0, Grobničana 3:0 i Cresa 6:0.

Za najboljeg igrača turnira izabran je David Rožajac, koji je ujedno podijelio nagradu za najboljeg strijelca. Za najboljeg vratara izabran je Leon Tomić, dok su ujedno Bilajac i Žlibanović izabrani u najbolju momčad.

Rijeka je u 2007. godištu slavila pobijedivši u finalu Zamet, dok je na putu do prvog mjesta svladala Klanu, Grobničan, Jackpot, Naprijed i Opatiju.

Niko Lovrić izabran je za najboljeg igrača dok je Jakov Šimetić najbolji strijelac, a oba igrača izabrana su u najbolju ekipu turnira.

20171223215254-e9cc11b0

U 2008. godištu Rijeka je u finalu svladala Crikvenicu 2:1 nakon što je u polufinalnu bila bolja od Orijenta 2:1. U osmini finala Riječani su bili bolji od Pomorca 7:1, dok  su u četvrtfinalu svladali Gorovo Zvončar 2:0.

Vito Kovač izabran je za najboljeg vratara turnira, dok je Lucas Murica bio najbolji igrač. Oba igrača izabrana su i u najbolju sedmorku turnira.

U 2009. godištu u finalu su snage također odmjerile dvije ekipe Rijeke. Rijeka (bijeli) u finalu su svladali Rijeku (plavi) 6:0. Na putu do finala Rijeka (bijeli) u skupini su pobijedili Pomorac 8:2, Halubjan 7:2 i ŠN Rječina 4:2. U osmini finala pobijedili su Rječinu 5:0, u četvrtfinalu slavili su protiv Orijenta 8:2, dok su u polufinalu nadigrali Lokomotivu 6:0.

Rijeka (plavi) na putu do finala svladali su ŠN 1. gol 2:0, Primorac 5:0, ŠN Rječina 4:0, te remizirali protiv Crikvenice (3:3). U osmini finala i četvrtfinalu bili su bolji nakon izvođenja sedmeraca protiv Zameta 3:1 (0:0) odnosno Opatije 3:2 (0:0). U polufinalu su svladali Grobničan 3:2.

Niko Lenić izabran je za najboljeg vratara, najbolji igrač bio je Leon Šerifi, dok je Šime Starčević bio najbolji strijelac.

U najbolju sedmorku izabrani su Šime Starčević, Niko Lenić, Leon Šerifi i Andro Aleksić.

Dvoransko prvenstvo PGŽ-a – 2017. (24)Prijava na newsletter