Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad
SN: Andrijašević, Escoval i Tomečak u momčadi polusezone
20.12.2019.

Franko Andrijašević, Joao Escoval i Ivan Tomečak, nogometaši Rijeke, izabrani su u momčad polusezone 2019./2020. u izboru Sportskih novosti, dok je Antonio Čolak izabran za prvu rezervu.

Franko Andrijašević je triput bio u momčadi kola, uz 12 utakmica, četiri gola i četiri asistencije. Istaknuto je da je Andrijašević nastavio tamo gdje je stao prije odlaska u Belgiju. Franko je rastrčan, opasan, efikasan, ali u službi momčadi. Ponovo među vodećim igračima HNL-a.

Joao Escoval je triput izabran u momčad kola SN-a, upisao je 12 utakmica i jedan pogodak. U ocjeni nastupa istaknuto je da Escoval u sezonu nije ušao kao standardan igrač, ali kada je u 8. kolu dobio priliku više je nije ispuštao.

Ivan Tomečak skupio je 15 utakmica uz dva gola i dvije asistencije, te se četiri puta našao u momčadi kola. Istaknuto je da je Tomečak polivalentni igrač koji je igrao kao desni bek i desno krilo, ali uskočio je i na poziciju lijevog beka. Iskusan, motiviran i odlično pripremljen, istaknuto je da Tomečak na proljeće može biti još bolji.

Momčad polusezone čine: Dominik Livaković, Josip Juranović, Mile Škorić, Joao Escoval, Ivan Tomečak, Marko Tolić, Franko Andrijašević, Mislav Oršić, Kristijan Lovrić, Mirko Marić i Bruno Petković.
Prijava na newsletter