Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Slobodan Ružić – Ruža: bjegunac dobrih namjera
30.07.2019.

Nogometaši Rijeke Andrej Prskalo i Hrvoje Smolčić posjetili jednog osebujnog navijača - Slobodana Ružića, popularnog Ružu inače gotovo sedamdesetogodišnjaka s istinski riječkim srcem. Ruža u svojih 56 godina gotovo da nije propustio niti jednu utakmicu.

Štoviše, propustio ih je svega tri komada, a jednu samo zato što je umjesto na utakmici sudjelovao jednom na "Noći HNK Rijeka". Ruža pamti najbolje postave HNK Rijeka, pamti golove, rezultate, pamti svoju prvu utakmicu, a zapamtit će i ovu posljednju na kojoj je prisustvovao naprosto zato što je ušao u legendu - Ruža je prošle subote odlučio izaći na svoju ruku iz riječkog KBC-a gdje ovih dana leži i prisustvovati utakmici protiv "Varaždina".

- Druga mogućnost nije postojala, kazao nam je s osmjehom i dječačkom energijom dok leži sa svojim cimerima u bolničkoj sobi riječkog KBC-a. naravno, naš Ruža ne preporučuje iste ili slične aktivnosti nikome, no ni ne krije da je on zaista uživao u utakmici i svojoj maloj, vjerujemo oprostivoj, nepodopštini.

U razgovoru s našim nogometašima, Ruža je dao i pokoji savjet za bolju igru, Andreju Prskalu poželio je više dobrih obrana, a našem Hrvoju Smolčiću dao je zadatak da se ne prestane truditi. U svakom slučaju, dečki su ga s veseljem slušali i razgovarali o mnogim temama, dok je sam Ruža bio neskriveno ponosan da je jedan od onih navijača koje ćemo sigurno upisati među najzanimljivije uspomene za budućnost.

Slobodan Ružić – RužaPrijava na newsletter