Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Sandro Bastiančić: Za Rijeku navijam otkad postojim
07.05.2018.

Niz razgovora s našim poznatim riječkim navijačima ovaj smo put nastavili sa Sandrom Bastiančićem kojeg je, zapravo, suvišno posebno predstavljati jer rijetko tko neće znati da je njegovo ime sinonim za glazbeni sastav En face koji već više od 30 godina proizvodi specifičan rock zvuk kojim se uvukao pod kožu svojoj publici.

Bastiančić je, osim toga, uz druge riječke rock predvodnike  i sastavni član postave Blagdan banda, autor pjesama mnogih izvođača poput Massima, Natali Dizdar ili Tereze Kesovije, a trenutno radi nove stvari na dvije strane: s En faceom radi na novom albumu, a istovremeno radi i na svom prvom kantautorskom albumu kojeg je u vokalno-glazbenom partnerstvu s Ninom Romić prije nekoliko mjeseci najavio pjesmom „Bajka“.

Bastiančić je i trener plivanja u PK „Kantrida“, a za posjetitelje našeg weba otkrio je zašto voli nogomet, što misli o prodaji igrača, kako bi se on postavio u ulozi trenera NK Rijeke da ima priliku i zbog čega se, za razliku od mnogih, ne sjeća svoje prve utakmice na kojoj je bio.

Intervju pogledajte u nastavku

Sandro Bastiančić – intervjuPrijava na newsletter