Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad
Robert Murić: Došao sam pokazati sve što mogu
05.02.2019.

Robert Murić u utorak je službeno predstavljen na konferenciji za medije. Murić je u Rijeku stigao iz portugalske Brage.

- Znam da se u Rijeci radi super. Igrao sam već u karijeri s nekoliko igrača Rijeke, došao sam ovdje pokazati sve što znam. Znam da se u Rijeci već nekoliko godina radi jako dobro, vjerujem da će sve biti super, rekao je Robert Murić koji je prije pet godina iz Dinama prešao u redove Ajaxa.

- Ne žalim za ničime. Naučio sam jako puno u inozemstvu, posebice na tehnici i fizičkoj snazi. U Ajaxu sam najviše naučio, tamo rade sve nizozemske zvijezde. Najupečatljivije iskustvo bio je rad s Dennisom Bergkampom, ustvrdio je Murić kojem je dobrodošlicu poželio i Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora HNK Rijeka.

- Roberta ne treba puno predstavljati. Došao je trenutak u karijeri da ga se počne predstavljati na travnjaku, a ne kroz medije. Znamo svi o kakvom se igraču radi i s kojim kapacitetom. Vjerujem da smo donijeli pravu prosudbu i da će Robert Rijeku prihvatiti kao novi dom, rekao je Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora HNK Rijeka.

Robert Murić – predstavljanjePrijava na newsletter