Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga : 1. kolo
Rijeka – Šibenik 2:1, Yateke i Murić za preokret
15.08.2020.

Nogometaši Rijeke pobijedili su Šibenik 2:1 na otvaranju sezone 2020./2021.

Igrala se 90. minuta kada je Robert Murić izborio slobodan udarac na 18 metara. Murić je preuzeo odgovornost i pucao u vratarev kut iznenadivši Labrovića - 2:1!

Rijeka se mučila kroz utakmicu, Šibenik je do 84. minute držao prednost. I onda je Raspopović ubacio, a Yateke sjajno pogodio glavom - 1:1!

Prvih 45 minuta bilo je za zaborav. U četvrtoj minuti Obeng je pucao s 18 metara, Pandur je bio na mjestu.

Šibenik nije bio impresioniran, u devetoj minuti Bulat je potegnuo s 20 metara, lopta je okrznula Galovića na putu prema golu, promijenila smjer i završila u mreži - 0:1.

U narednom periodu pokušaji Obenga (20') i Bilića (22') nisu predstavljali opasnost, a Rijeka je zaprijetila preko Murića čiji je snažan udarac s 18 metara blokiran.

U 33. minuti Halilović je pucao s dvadesetak metara, lopta je otišla pored gola.

Uslijedile su dvije situacije, Čolak je u 35. minuti zatresao mrežu, ali gol je poništen zbog  zaleđa. Napadač Rijeke u dobroj situaciji našao se i u 39. minuti, ali udarac nije bio kvalitetan.

Drugi dio donio je pritisak Rijeke, ali bez većih prilika. U 55. minuti Celić se našao u sam u kaznenom prostoru, ali udarac je srećom otišao preko grede

Rijeka je pokušala u 59. minuti. Lončar je proigrao Čolaka koji je pucao iz okreta sa 16 metara, ali nije bilo ni siline ni preciznosti.

Minutu kasnije Lončar je ubacio, Čolak je pucao glavom ali udarac je išao ravno u ruke vratara Šibenika.

U 80. minuti Tomečak je ubacio, Yateke je pucao glavom, ali lopta je otišla pored gola.

Rijeka – Šibenik 2:1 (27)
:
,
°C ()
:
:
: :
:
:
(LETEĆE IZMJENE)Prijava na newsletter