Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga
Rijeka nogometne humanosti
19.05.2014.

Tradicionalni dan nogometa i humanosti još je jednom ispunio svoju svrhu i na oproštaju od nogometne sezone okupio sadašnjost,prošlost i budućnost riječkog nogometa. Nakon predigre u kojoj su podno legendarnih stijena istrčali morčići Rijeke i Orijenta,pa već tradicionalnog triangolo turnira u kojem su igrali Armada,novinari i riječki olimpijci na travnjak Kantride istrčali su Rijeka i momčad koju su činili bivši igrači Rijeke. Iako je rezultat bio u drugom planu,igrači Matjaža Keka slavili su s 3:2 na krilima Goodnessa Ajayija koji je postigao dva pogotka. Jedan je dodao Ivan Boras dok su za momčad zvijezda pogotke postigli Marin Con i Valentino Stepčić.Ipak,važnije od golova i lijepih poteza je činjenica da se akcija „Vratimo prstima radost čitanja“ može proglasiti uspješnom.Rijeka – Rijeka All Star 3:2RIJEKA Stadion Kantrida. Gledatelja 2500. Sudac: Domagoj Vučkov. Pomoćnici: Kezele i Skender (svi Rijeka). Strijelci: 1:0 Ajayi,2:0 Ajayi,3:0 Boras,3:1 Con,3:2 Stepčić.RIJEKA: Prskalo,Tahir,Bagadur,Bertoša,Collins,Pokrivač,Pušić,Zlomislić,Boras,Ajayi,Kramarić (još su igrali: Vargić,Raspor,Brezovec,Močinić,Jugović,Tomečak,Lešković,Moises).RIJEKA ALL STAR: Radman,Matko,Tkalčević,Con,Višković,Kreilach,Landeka,Štrok,Weitzer,Pilčić,Gerc (još su igrali: Batkoski,Čaval,Jakirović,Agić,Prpić,Stepčić,Vidović,Mance).Armadi triangolo turnirTradicionalni triangolo turnir u kojem su snage odmjerili riječki olimpijci,Armada i novinari otišao je na stranu riječke navijačke skupine. Ključnom pobjedom za Armadu pokazala se ona protiv olimpijaca u kojoj su bili pojačani za jedno istinsko nogometno ime – bivšeg kapetana Rijeke Damira Kreilacha. Najveće razočaranje bili su novinari koji su u neprepoznatljivom izdanju ostali bez postignutog pogotka. Riječki olimpijci,koje su s klupe vodili Aramis Naglić i Alvaro Načinović pružili su jak otpor Armadi i na kraju zasluženo osvojili drugo mjesto.

Rezultati: Armada – Olimpijci 2:1,Olimpijci – Novinari 3:0,Novinari – Armada 0:1.

ARMADA: Vukelić,R. Kovač,Diklić,Bencan,Zoričić,Cianci,
Tercolo,Mihalović,D. Kovač,Vegar,Vranković,Domika,Čaval,
Muškardin,Janjetić,Zinaić,Kovačević,Čemeljić,Kreilach.OLIMPIJCI:
Bjelanović,Abramović,Rački,Štemberger,Miočić,Zekić,Batkoski,E.
Brajković,Šarić,Matošević,Mi. Hrstić,ŠivolijaNOVINARI: Demo,
Stojanac,Volarić,Cupać,Marsanich,Cvijanović,Ivanović,Ma. Hrstić,
Jurković,Babić,Marinković,Čikara,Vrancich,Vujnović,Geci,Molnar,
Ravlić,Glavan.

Ivanu Močiniću dvoglavi orao

Riječki reprezentativac Ivan Močnić koji kreće na pripreme za Svjetsko prvenstvo primio je jučer trofej 'Dvoglavog orla' Kanala Ri za najboljega igrača Rijeke u protekloj sezoni. O nagradi su odlučivali riječki novinari koji prate nastupe bijelih.

Prikupljana sredstva za Slavoniju

Na štandovima ispod centralne
tribine uoči i za vrijeme utakmice prikupljala se odjeća,obuća,voda,
hrana,lijekovi i higijenske potrepštine. Donacije će biti moguće
prikupljati i u financijskom obliku putem organiziranih uplatnica,te se
mole posjetitelji današnje utakmice da na bilo koji način pomognu
ljudima iz poplavljenih područja Slavonije.
Prijava na newsletter