Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga
Rijeka navija za Rijeku
03.02.2014.

Prvotimci Rijeke odradili su najbolji mogući način pripreme te rade na finom podešavanju prije novih obveza.

Uvijek spremni navijači pak željno iščekuju nastavak prvenstva. To je i tema nastavka oglasne kampanje „Rijeka navija za Rijeku“ – navijanje.

HNK „Rijeka“ ulazi u drugi dio ligaškog natjecanja. Uz mnoge pozitivne novine određeni su daljnji organizacijski ciljevi i sportski rezultati. Na okupu su mnoga znana lica,ali i neki novi igrački aduti. Uz vjerne navijače prošle godine doživjeli smo mnoge trenutke zadovoljstva,a odlične europske partije upisane su u najblistavije dijelove povijesti Kluba s Kantride. 

Popularne sportaše na povratku s priprema dočekao je nastavak oglasne kampanje „Rijeka navija za Rijeku“. Na glavnim prometnicama grada i okolice nalaze se mnogobrojni mega plakati i citylighti Rijeke,a u ovoj seriji glavna lica s plakata su prvotimaci Anas Sharbini,Andrej Kramarić,Goran Mujanović i kapetan ekipe,Dario Knežević. 

Uz već poznate lokacije po Gradu Rijeci,igrači će se pojaviti i na Viškovu,Rupi,Grobniku,Novom Vinodolskom,Krku,Kostreni,Crikvenici i Kraljevici. 

Uprava i marketing Kluba ovom kampanjom,u ime igrača i u čast sporta,pozivaju sve navijače i simpatizere Rijeke na prvo okupljanje na Stadionu Kantrida u 2014.godini i zdušno bodrenje u nastavku sezone. Zahvaljujući takvom navijanju Rijeka ima svoje mjesto u samom vrhu hrvatskog nogometa. 

Prvi susret na Stadionu Kantrida zakazujemo za nedjelju,09.02.2013.g. u 17:00 sati kad u 21. kolu MAXtv Prve lige nogometaši Rijeke dočekuju GNK Dinamo.  

Navijajmo zajedno za momčad koja nas je toliko puta razveselila i uljepšala trenutke uživanja u najdražem sportu. 
Prijava na newsletter