Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga : 8. kolo
Rijeka – Hajduk: priopćenje za navijače
15.09.2019.

S obzirom na povećan interes navijača HNK „Rijeka“ za utakmicu 8. kola Hrvatski Telekom Prve lige između HNK „Rijeka“ i HNK „Hajduk“ obavještavamo sve naše navijače o sljedećem:

Ulazi na stadion se otvaraju u 17:30 sati, a s obzirom da se očekuje veći broj posjetitelja, kao i pojačane kontrole na ulazima, molimo sve naše navijače da što ranije krenu prema stadionu kako bi se izbjegle gužve.

Utakmica je od strane MUP-a proglašena utakmicom visokog sigurnosnog rizika i sukladno tome poduzimati će se pojačane sigurnosne mjere za vrijeme dolaska, tijekom boravka i za vrijeme odlaska navijača. S obzirom na prethodno navedeno nije dopušteno točenje alkoholnog pića u zoni stadiona.

Prodaja ulaznica za navijače HNK „Rijeka“ je na zapadnim blagajnama na dan utakmice u vremenu od 15 do 20 sati, a na istočnim blagajnama samo na dan utakmice od 17 do 20 sati. U prodaji je još manji broj ulaznica za tribine istok i zapad, dok je za sjevernu tribinu u prodaji još oko 400-tinjak ulaznica.

HNK „Hajduk“ je preuzeo 412 ulaznica za svoje navijače za prodaju u Splitu te na dan utakmice na stadionu HNK „Rijeka“ neće biti prodaje ulaznica za navijače Hajduka.

Molimo sve posjetitelje koji su kupili svoje ulaznice putem internet prodaje da obavezno posjeduju osobni dokument s fotografijom radi provjere podataka s ulaznice te koriste ulaze kod redara i to: na istoku vrata kod ulaznih barijera I3, a na zapadu vrata s desne strane ulaznih barijera.

Napominjemo da svaki posjetitelj bez obzira na dob mora posjedovati valjanu ulaznicu ili propusnicu i ovim putem još jednom molimo sve posjetitelje s djecom da zbog sigurnosnih razloga te izbjegavanja mogućih ozljeda Vas i Vaše djece ne prolazite istovremeno s djetetom kroz ulazne barijere (tzv. brojače ulaznica ili češljeve).

Neka i ova utakmica prođe bez izgreda stoga pozivamo sve naše navijače na fer i korektno navijanje te Vas molimo da se suzdržite od prekomjerne alkoholiziranosti, posjedovanja i uporabe pirotehničkih sredstava, svih oblika diskriminacijskog ponašanja, bacanja predmeta i neovlaštenog ulaska u natjecateljski prostor i dr.

Posebno apeliramo na sve naše navijače da se suzdrže od svih oblika govora mržnje (na temelju rasne – tzv. hukanja, nacionalne, vjerske, regionalne i druge osnove) i bacanja bilo kakvih predmeta u natjecateljski prostor kako bi se izbjegle rigorozne sankcije.

Vjerujemo u naše vjerne navijače i nadamo se da će utakmica proteći u pozitivnom ozračju i korektnom navijanju. Svojim gromoglasnim navijanjem budite naš 12.-i igrač i vodite naše igrače do nove pobjede jer „Rijeka je najbolje od svega“.

 
Prijava na newsletter