Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : UEL
Rijeka – Gent: priopćenje za navijače
28.08.2019.

Dragi navijači i navijačice,

vezano za održavanje utakmice playoffa Europske lige između HNK Rijeka i KAA Gent obavještavamo sve naše navijače o sljedećem:

HNK Rijeka se zahvaljuje svim navijačima koji su svojim dolaskom i ponašanjem na posljednjoj domaćoj utakmici protiv Aberdeena pridonijeli da HNK Rijeka izbjegne rigorozne kazne disciplinske komisije UEFA-e.

Zbog vrlo velikog interesa posjetitelja ulazi na stadion se otvaraju sat i pol prije početka utakmice odnosno u 18:30 sati, pa molimo sve naše navijače da što ranije krenu prema stadionu kako bi se izbjegle gužve na ulazima.

S obzirom na to da se ne radi o visoko rizičnoj utakmici na stadionu će biti dozvoljena prodaja alkoholnih pića.

Kako bismo izbjegli novčane sankcije ili zatvaranje dijela ili cijelog stadiona u sljedećim međunarodnim utakmicama molimo sve naše navijače da se:

- tijekom utakmice pridržavaju uputa redara odnosno da se ne zadržavaju na stepenicama i prolazima tribina;

- suzdrže od uporabe pirotehničkih sredstava;

- suzdrže od uvredljivog skandiranja odnosno svih oblika govora mržnje (na temelju rasne, nacionalne, vjerske, regionalne i druge osnove);

- suzdrže od bacanja bilo kakvih predmeta (čaša, kovanica, upaljača i sl.) i neovlaštenog ulaska u natjecateljski prostor.

Radi stvaranja jedinstvene atmosfere i ugođaja na tribinama molimo sve naše navijače da na utakmicu sezone dođu odjeveni u bijelom i budu naš 12. igrač na putu u grupnu fazu Europske lige.

Krepat, ma ne molat!
Prijava na newsletter