Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga : 23. kolo
Rijeka – Dinamo: obavijest navijačima o povratu novca
26.02.2018.

Nogometaši Rijeke u srijedu 7. ožujka u 17 sati protiv Dinama odigrat će zaostalu utakmicu 23. kola Hrvatski telekom Prve lige.

Ulaznice izdane za prvotni termin utakmice u nedjelju (25. veljače) vrijedit će i za utakmicu protiv Dinama što je na rasporedu 7. ožujka.

Svi navijači koji ne mogu doći na utakmicu, a kupili su ulaznicu za ogled u nedjelju, povrat novaca (bez obzira na način plaćanja) mogu ostvariti u ponedjeljak i utorak (5. i 6. ožujka) od 15 do 19 sati na blagajnama na zapadnom ulazu u kampu HNK Rijeka.

Povrat novaca vršit će se u gotovini. Osoba koja traži povrat novca mora sa sobom imati ulaznicu koja je ujedno i račun. Ujedno, mora imati valjani dokument nositelja ulaznice.

Vlasnici kompleta ulaznica ne mogu ostvariti povrat, ali kao i uvijek mogu, u slučaju nemogućnosti dolaska na utakmicu, prepustiti svoje mjesto.

 
Prijava na newsletter