Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Riječki dečki od ove sezone u novim dresovima svjetski poznatog Joma sporta!
02.08.2018.

Igrači HNK Rijeka u novu su sezonu krenuli i u novome ruhu! Naime, Klub je za sezonu 2018. /2019. odabrao novog tehničkog sponzora – Jomu Sport, vodeću španjolsku sportsku marku te jednu od najboljih 10 u cijelome svijetu.

Zadovoljstvo je obostrano: s jedne strane, igrači Rijeke će u naredne 3 godine koristiti dresove i opremu međunarodno priznate kvalitete, kakvu klub poput našeg i zaslužuje, a Joma Sport će, s druge strane, dobiti nove ambasadore svoga brenda uz postojeće velikane: Atlantu, Toulouse, Sampdoriju, Espanyolu i Swansea City.
HNK Rijeka će koristiti dva različita modela personaliziranih dresova kao i široki asortiman trening opreme:

- Izrazito smo ponosni što smo izabrani od strane HNK Rijeka, jednog od najuspješnijeg i najpopularnijeg nogometnog kluba u Hrvatskoj, prvaka iz 2017. i četverostrukog osvajača nacionalnog kupa. Kroz sljedeće 3 godine, Joma Sport će nastojati pružiti igračima mnogo kvalitetnih proizvoda. S izrazitom radošću pratit ćemo i povratak vašeg kluba na vrh tablice, kazao je Alfonso Perez, predstavnik španjolskog proizvođača sportske odjeće povodom novougovorenog sponzorstva s riječkom nogometnim klubom.
Prijava na newsletter