Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Škola : 1. HNL juniori : 1. kolo
Prva HNL: Juniori Rijeke sezonu otvaraju u subotu protiv H. dragovoljca
23.08.2019.

Juniori Rijeke u subotu dočekuju Hrvatski dragovoljac na otvaranju Prve HNL (Kamp HNK Rijeka, 16 sati). Juniorska liga uvijek nudi zanimljive oglede momčadi sastavljenih od igrača koji kucaju na vrata seniorskog nogometa.

- Pripreme smo prošle dobro, uz dva prekida zbog nastupa turnira. Naravno, ekipa se promijenila jer su mnogi otišli, a došlo je ulazno godište u juniorskom uzrastu. Sve u svemu, zadovoljan sam odrađenim pripremama, rekao je Vjeko Miletić, trener Rijeke, uoči otvaranja sezone.

- Očekivanja koja stavljam pred sebe i ekipu su uvijek ta da budemo što bolji kroz samu igru i da pokušamo juniore i dalje što je vise moguće približavati prvoj ekipi. Naravno da želimo biti u vrhu juniorske lige, ali kao i svaki početak vidjet ćemo kako to izgleda kada počnu prave natjecateljske utakmice, dodao je Miletić.

Utakmica protiv Hrvatskog dragovoljca ponudit će neke odgovore.

- U utakmici protiv Dragovoljca želim vidjeti ekipu koja zna pokazati što smo radili, s gardom ekipe koja uvijek ide na pobjedu. Počinje prvenstvo u kojem ćemo pokušati biti najbolji za sebe, a vrijeme će pokazati koliko smo dobri i hrabri, zaključio je Vjeko Miletić.
Prijava na newsletter