Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Prodaja kompleta ulaznica za Europsku ligu
14.10.2020.

Prodaja ulaznica u paketu za tri domaće utakmice Europske lige (UEL) protiv Real Sociedada 22. listopada, Napolija 05. studenog i AZ Alkmaar 10. prosinca započinje u srijedu 14. listopada u 15 sati na zapadnim blagajnama i putem weba,a vršiti će se u periodu od 14.10.- 16.10. Radno vrijeme blagajne je od 15 do 21 sat.

Pravo prvokupa kupnje paketa ulaznica imaju isključivo vlasnici kompleta ulaznica 1. HNL za sezonu 2020/21.

Zbog mjera distanciranja i smanjenja kontakta, neće se ograničavati kupnja paketa ulaznica UEL, isključivi uvjet za kupnju je broj/količina kompleta ulaznica za HNL. Komplet ulaznica potrebno je donijeti fizički na blagajnu.

Radno vrijeme blagajne: srijeda, četvrtak, petak od 15.00-21.00

Prodaja putem weba započinje u 15.00 na portalu ulaznice.hr.

Napomena za web prodaju:

  • Transakcija može biti isključivo 2 ulaznice (ni manje ni više) uz unos dva pretplatnička koda
  • Nije moguća kupnja dječjeg paketa ulaznica (50% popusta na dječji komplet)
  • Nema obročne otplate

Sektori Z6 A i B, dijelovi sektora Z4 i Z8  neće ići u prodaju radi unaprijed definiranim UEFA-inim protokolima/potrebama i isključivo kao takvi neće biti pušteni u prodaju. Drugi dio sektora Z4, dio sektora Z8  i redovi 1-4 na sektoru I4 pripadaju UEFA-i i kao takvi neće biti u slobodnoj prodaji. U prodaji su preostali sektori na zapadu te svi sektori na istoku, sjeveru i jugu.

Uz uvjete korištenja ulaznica koji se mogu pronaći na http://www.nk-rijeka.hr/uvjeti-koristenja-ulaznica vrijede i uvjeti korištenja koji se mogu pronaći na dnu vijesti te svakako molimo sve navijače da ih pročitaju.

Cijene_UEFA

*djeca do 16 godina imaju pravo na 50 posto popusta na komplet ulaznica
*dječji paket moguće je kupiti isključivo na blagajnama stadiona HNK Rijeka
**ulaznica za sektor Z5A ne uključuje hospitality

***ulaznica za sektor Z5A uključuje parking propusnicu

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE

 
Prijava na newsletter