Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Predrag Starčević: navijač iz Miamija posjetio Rijeku i obišao kamp
18.12.2015.

Predrag Starčević jedan je od mnogih navijača Rijeke koji svoj klub prate s velike udaljenosti. Predraga je posao 2001. godine odveo u Sjedinjene Američke Države, točnije Miami, ali njegova ljubav prema Rijeci i dalje je ostala jaka. Kako i sam kaže prati sve utakmice preko interneta, a zbog posla i obaveza u Rijeku uspije doći jednom godišnje kada obavezno ode na utakmicu Rijeke. Ovoga puta nije imao sreće kada su utakmice u pitanju, raspored mu nije išao na ruku, ali dobio je priliku obići kamp HNK Rijeka.

- Zbog posla nisam mogao doći u terminu domaće utakmice. Odlučio sam zamoliti klub da mi omogući da vidim kamp. Znam da to nije praksa, ali puno hvala na prilici, rekao je Predrag Starčević.

Nakon što je razgledao kamp Predrag je podijelio svoje dojmove. Naime, budući da je imao prilike razgledati mnoga zdanja u SAD-u, ali i Engleskoj i sam je izrazio oduševljenje kampa ustvrdivši da su uvjeti odlični. Predrag je ujedno imao mnoga pitanja vezana uz kamp, ekipu i tako smo proveli ugodno vrijeme s velikim navijačem Rijeke kojega ćemo u skoroj budućnosti, vjerujemo, ponovo sresti na tribinama.
Prijava na newsletter