Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Pogledajte intervju Ivana Mancea za HRT
10.04.2020.

Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora HNK Rijeka, u intervjuu za HRT govorio je aktualnoj situaciji u hrvatskom nogometu.

HNK Rijeka je u četvrtak privela pregovore kraju dogovorivši  s igračima i stručnim stožerom, te svim zaposlenicima, smanjenje ugovora kako bi klub što lakše prebrodio krizu uzrokovanu pandemijom koronavirusa.

- Razgovarali smo sa svima, ne samo sa stožerom i igračima, nego i s radnom zajednicom. Apsolutno svi su podnijeli teret ove krize. Naravno, zanimanje javnosti je okrenuto prema prvoj momčadi i prema stvarima koje možda u nekim klubovima nisu prošle kako su planirane. Imali smo sreću da imamo jednu grupu igrača koji imaju izuzetnu socijalnu svijest i osjetljivost, koja je prepoznala moment, koja je prepoznala klub koji je uvijek iza njih i koji ih uvijek nastoji poštovati kao ljude prije svega, a onda kao same sportaše i kao proizvod koji dajemo našim navijačima, izjavio je Ivan Mance.

Intrevju pogledajte na linku
Prijava na newsletter