Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Omladinski pogon HNK Rijeka u pogonu
27.04.2019.

Sve su češći komentari na sve bolje prezentacije igrača koji nam pristižu iz Omladinskog pogona HNK Rijeka. Edo Flego, voditelj Škole nogometa, naravno, zadovoljan je, no ne i iznenađen:

- Znao sam da kad tad mora doći vrijeme da zaigraju i oni. U posljednje su se vrijeme tako „posložile“ okolnosti da su neki igrači iz Omladinskog pogona povremeno, a neki i stalno u kadru: braća Smolčić, Vuk, Pandur, Lepinjica, Braut i drugi, sve su to momci koji će sigurno ostaviti svoj pečat na budućnosti HNK Rijeka.

Flego je, također, naglasio kako su i sve češći pozivi iz talijanskih klubova zapravo očekivani jer dečki već niz godina u utakmicama s talijanskim velikanima ostavljaju dobre dojmove:

- Mi imamo cijeli niz reprezentativaca od U 15 do U 18 koji su zamijećeni i koje, siguran sam, talijanski klubovi prate. U tim uzrasnim kategorijama ima još dosta igrača koji pokazuju mogućnosti da se super razviju. Najbolji tek dolaze, uvjeren je Flego.
Prijava na newsletter