Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Ojačajte imunitet uz proizvode ponosnog sponzora HNK Rijeka – Jadran galenskog laboratorija
09.11.2019.

Jedna od suradnji na koje smo u HNK Rijeka posebno ponosni je ona s Jadran galenskim laboratorijem, riječkom farmaceutskom kompanijom globalnih dosega! Radi se o inovativnom lideru u segmentu nazalnih dekongestiva na bazi morske vode i oftalmika u cijelom terapijskom spektru.

Već više od četvrt stoljeća JGL raste i razvija poslovanje širom svijeta, a zahvaljujući novom pogonu JGL Pharma Valley na Svilnom tvrtka se svrstava među vodeće proizvođače sterilnih farmaceutskih oblika u Europskoj uniji. Ovaj poslovno-istraživačko-proizvodni kompleks spaja najbolje prakse upravljanja proizvodnim procesima, najmodernije tehnologije u farmaceutskoj proizvodnji i visoke standarde zaštite okoliša.

Kao kompanija posvećena brizi za zdravlje i dobrobit ljudi, JGL aktivno radi na razvoju novih formulacija lijekova i varijacija proizvoda u svim kategorijama. Godinu 2018. Grupa JGL završila je s ukupnim prihodima u visini od 800 milijuna kuna.

S nešto manje od 1.000 zaposlenih, danas JGL posluje na ukupno 50 tržišta svijeta, izravno i posredstvom partnera. Portfelj čini ukupno 160 brendova, 460 proizvoda, 1.360 varijacija i 6.000 artikala koji su prilagođeni potrebama specifičnih tržišta.

Vodeći izvozni brend kompanije je Aqua Maris koji u 2019. obilježava 20 godina postojanja te kojeg čine 100% prirodni proizvodi na bazi morske vode iz Jadrana za prevenciju i terapiju bolesti gornjih dišnih puteva. Od ostalih ključnih brendova ističu se Vizol S, Dramina i Meralys.

Sve navijačice i navijače HNK Rijeka također pozivamo da ojačaju svoj imunitet za predstojeću zimu proizvodima našeg Jadranskog galenskog laboratorija.

Više saznajte na http://www.jgl.hr/
Prijava na newsletter