Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga
Odgođena utakmica Gorica – Rijeka
22.10.2020.

Utakmica devetog kola Hrvatski Telekom Prve lige između HNK Gorica i HNK Rijeka, što se trebala odigrati u nedjelju 25. listopada 20200. u 17 sati, odgođena je i odigrat će se u prvom mogućem slobodnom terminu.

U službenom objašnjenju stoji:

HNK GORICA dostavio je dana 22.10.2020. obavijest da je kod pet igrača potvrđena zaraza korona virusom te još tri igrača imaju epidemiološku mjeru samoizolacije. S obzirom na trenutno stanje u momčadi zakazano je testiranje cijele momčadi za petak 23. listopada kako bi se ustanovilo stvarno stanje. Zbog toga HNK Gorica nije u mogućnosti nastaviti redovito natjecanje i traži odgodu utakmice 9. kola HT Prve lige Gorica-Rijeka.

Sukladno propisima HNS-a i odluci Natjecateljske komisije HNS-a sa sjednice održane 06.08.2020. g. kojom je dano ovlaštenje povjerenicima natjecanja za odgodom pojedine utakmice u slučaju da u samoizolaciji bude 6 ili više igrača istog kluba, na osnovu zahtjeva HNK Gorica donijeta je odluka o odgodi utakmice.

Prema odredbama Pravilnika o nogometnim natjecanjima i Propozicija natjecanja odgođene utakmice moraju se odigrati u prvom mogućem slobodnom terminu o čemu će se odluka donijeti naknadno.
Prijava na newsletter