Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Obavijest o prodaji ulaznica za Varaždin i preostalih paketa za Europsku ligu
16.10.2020.

Dragi navijači i navijačice,

U petak u 21 sat zaključen je period prodaje paketa ulaznica za Europsku ligu u kojem su pravo prvokupa imali vlasnici kompleta ulaznica za Hrvatski telekom Prvu ligu u sezoni 2020./2021.

U subotu će se na zapadnim blagajnama moći kupiti pojedinačne ulaznice za utakmicu protiv Varaždina (Stadion HNK Rijeka, 17.05 sati), te kompleti ulaznica za Prvu HNL za sezonu 2020./2021.

Zapadna blagajna u subotu će raditi od 13 sati, istočna, gdje će se moći kupiti isključivo pojedinačne ulaznice za ogled s Varaždinom, radit će od 16 sati.

U ponedjeljak i utorak ponovo će se na zapadnim blagajnama stadiona HNK Rijeka moći kupiti kompleti ulaznica za Prvu HNL (sezona 2020./2021.), te preostali paketi ulaznica za Europsku ligu.

Da biste ostvarili pravo kupnje paketa ulaznica za Europsku ligu, navijač mora biti ili vlasnik kompleta ulaznica za HNL ili član Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka.

U ponedjeljak (19. listopada) i utorak (20. listopada) blagajne na zapadnom ulazu u kamp HNK Rijeka radit će od 16 do 20 sati.

Cijene pojedinačnih ulaznica za Varaždin možete pronaći ovdje

Cijene kompleta ulaznica za HNL možete pronaći ovdje

Cijene paketa ulaznica za Europu možete pronaći ovdje
Prijava na newsletter