Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga
Nova lica kampanje!
28.03.2014.

Uspješan sportski tjedan Rijeke obilježen je prolazom u finale Kupa. Veliki doprinos dali su vjerni navijači,a Klub im uzvraća nastavkom promotivne kampanje „gradovi i kvartovi navijanju“. Rijeka je svuda oko nas!

Iza HNK „Rijeka“ je pozitivna rezultatska serija koja je potvrdila kvalitetu ekipe,ali i pobudila nove sportske ambicije. Pred Klubom je velika šansa za osvajanje trofeja Kupa,a raduje činjenica da je klub vrlo blizu još jednog plasmana u europska natjecanje. Definitivno su u tijeku događaji koji će ući u anale našeg sportskog kolektiva,a vjerni navijači će tome svjedočiti i uživati u svakom dobrom potezu nogometne igre. 

Nastavlja se i podizanje navijačke atmosfere za nove susrete ligaškog natjecanja. Diljem regije postavljeni su jumbo i citylight plakati na kojima se nalaze popularni nogometaši Rijeke. U nastavku kampanje vidjet ćemo fotografije Matea Bertoše,Josipa Brezoveca,Luke Marića,a novo lice je i talentirani Nigerijac Ajayi Goodness Ohiremen.  Klub kampanjom zahvaljuje navijačima na bezrezervnoj podršci i poziva na zajedništvo u navijanju i uživanju u nogometu.

Dokažimo da stadioni mogu biti mjesta nulte tolerancije na nasilje i mjesta obiteljskog okupljanja. Zajedno smo Rijeka!
Prijava na newsletter