Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Noć HNK Rijeka – podsjetnik na uspješnu godinu i svijetlu budućnost
20.12.2015.

U prekrasnom ambijentu opatijskog hotela Royal HNK Rijeka privela je kraju još jednu uspješnu sportsku godinu. Već tradicionalna večer HNK Rijeka - Zajedno smo Rijeka, bila je idealna prilika za prisjetiti se svega dobrog što se dogodilo u protekloj godini koja je donijela novi veliki iskorak kluba, posebice na planu infrastrukture. Na svečanosti, što je u dvorani opatijskog hotela Royal okupila oko četristotinjak uzvanika, mogli su se čuti samo pozitivni tonovi, Rijeka svaki dan raste na veselje i ponos svih navijača, simpatizera i prijatelja kluba. Uzvanike je kroz večer vodila Belma Džomba.

- Najveći dobitak i pobjeda svih nas je infrastruktura koju smo tek započeli. Kamp je završen, a ove godine 5000 djece posjetilo je kamp, preko 30 škola što je zadivljujući podatak. Imamo 500 djece koja treniraju i bave se sportom svaki dan što je meni bio najveći cilj kada smo došli u Rijeku. Grad Rijeka stoji iza nas i kluba i zahvaljujem se gradonačelniku i njegovim ljudima. Stabilizirali smo ekipu, blizu smo prvog mjesta. Kada sam prije tri godine obećao da ćemo se boriti za vrh neki su nam se možda i smijali, ali ja sam vjerovao u to - rekao je Damir Mišković.

- Jedan novinar me pitao jesam li se pokajao što sam preuzeo NK Rijeku. Ostao sam začuđen jer Rijeke se bori za prvo mjesto, napravila je infrastrukturu koju nitko nema u ovom dijelu Europe. Prezadovoljan sam. Rijeka se bori za prvo mjesto, ne ovisi o tome hoće li biti kiša ili sunce, već samo kako će igrati. Moja najveća želja je da budemo svi zdravi i sretni, a želja broj dva je da se sportski natječemo i da Rijeka bude prva. Želja broj tri je da svi mi zajedno u Novoj godini završimo sve papire za Kantridu i napravimo sve preduvjete da se kompleks Kantride počne graditi. I za kraj: Zajedno smo Rijeka - ustvrdio je Mišković.

Ujedno, uzvanici su imali priliku pogledati presjek sezone prve ekipe koja ove sezone ne zna za poraz u domaćim natjecanjima, te sažetak rada HNK Rijeka TV. Atmosferu je dodatno zagrijao Ivan Šarić koji je u ulozi Marilyn Monroe otpjevao prigodnu pjesmu zabavivši prisutne. Nakon što je Ivan pokazao svoje vokalne sposobnosti, na scenu su stupili profesionalci. Nina Badrić zabavljala je prisutne nizom svojih uspješnica, a gromoglasan pljesak zaradila je Mia Negovetić, pobjednica showa Zvjezdice, koja je svojim glasom još jednom sve oduševila.

- Iza nas je godina u kojima smo se veselili uspjesima Rijeke. Imamo puno razloga za zadovoljstvo, jedan od njih je i kamp na Rujevici. Možemo biti zadovoljni sezonom u kojoj smo pobijedili glavne konkurente, Dinamo i Hajduk, Rijeka nije doživjela poraz ove sezone u prvenstvu. Radi se o izuzetnoj sezoni u kojoj su mogli uživati svi koji vole Rijeku. Ja sam sretan kada Rijeka pobjeđuje i igra dobro. Na Rujevici je pak napravljeno pravo malo čudo, u rekordnom vremenu dobili smo prekrasan stadion kojega se ne bi posramio nitko u Hrvatskoj, a i šire- rekao je Vojko Obersnel.

Kako je večer odmicala atmosfera je postajala sve opuštenija, uzvanici su ujedno dobili priliku zaigrati jednu zanimljivu igru pod nazivom: "I ja ću igrati za Rijeku". Naime, prisutni su imali prilike vidjeti slike nogometaša Rijeke u dobi do sedam godina i morali su pogoditi o kome se radi. Igra je zabavila sve prisutne, jer zanimljivo je bilo pokušati spojiti lica  s imenima. Večer je tako brzo prošla u  evociranju sretnih uspomena na proteklu godinu, uz puno smijeha i zabave sa željama za još uspješniju sportsku 2016. godinu.

Noć HNK Rijeka – Zajedno smo Rijeka (68)
Livestream: noć HNK Rijeka- Zajedno smo RijekaPrijava na newsletter