Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Škola
Najmlađe generacije HNK Rijeka uspješno započele s još jednom Ligom morčića
22.09.2020.

Kristijan Čaval, trener morčića 2011. u Školi nogometa HNK Rijeka, sa svojom je ekipicom prošle subote bio jako zadovoljan: u prvom kolu riječke A lige morčića zabili su pet golova protiv morčiča NK Zamet!

Golove su dali: Jakov Stjepanović (3), Marin Midžić (1) i Toni Travalja (1). Dečki za takve rezultate u kampu HNKRijeka treniraju 3 x tjedno plus plesni trening kordinacije s trenericom Ivanom Marković, a na treninzima se pripremaju i kroz motoričke zadatke i vježbe kao što su provlačenja, skokovi, preskoci.

To im pomaže u razvoju nogometne motorike i koordinacije te se, osim toga, na taj način i dobro zabave uoči glavnog dijela treninga:

- Dečki koje treniram su super. Igraju odlično za svoju dob, mogu se nositi s 2 x 25 minuta igre koja se odvija na jednoj polovici terena, a osim toga jako su disciplinirani i marljivi, pohvalan je trener Čaval.

Sljedeće subote na Rujevici se igra 2. kolo Lige morčića kada momčad HNK Rijeka igra protiv vršnjaka NK Krk. Do tada, za sve njihove male i velike fanove donosimo kratki video s najzabavnijeg dijela trening.

Morčići treningPrijava na newsletter