Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga
Močinić: Žao mi je navijača
14.04.2014.

Kapetan Riječana u Maksimiru,mladi Ivan Močinić,dan nakon utakmice i poraza od Dinama dao je intervju novinaru Novog lista Orlandu Rivettiju. 

- Željeli smo,živjeli za tu utakmicu,a sve prosuli u nekoliko minuta. Žao mi je navijača... nismo poletjeli nakon Hajduka,već se dogodilo nešto neobjašnjivo – rekao je Močinić. 

Nije mu bilo lako,kao u ostalom nikome od igrača i stručnog stožera. No Rijeka je ove sezone toliko puta oduševila navijače i pokazala odličnu igru,pa Močinić ne vidi razloga da se to opet ne dogodi. Prvo u utakmici protiv Zadra,a onda i u finalu Kupa. 

- Dobro je da utakmica protiv Zadra dolazi brzo. Moramo osvojiti nove bodove.  A što se tiče novog sraza s Dinamom,teško je da ćemo ponoviti takvu utakmicu. Nikad nismo dobili toliko golova u tako malom vremenu,niti ćemo više dobiti. Opekli smo se,ali bit će to u finalu druga utakmica – kaže Močinić. 

Na sljedećem linku pogledajte cijeli intervju...

http://www.novilist.hr/Sport/Nogomet/Mocinic-Ovo-nam-se-ne-moze-ponoviti-u-Kupu

 
Prijava na newsletter