Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga
Močinić i Maleš na terapijama uz Janicu
23.06.2014.

Trojica igrača HNK Rijeke ovih su dana na rehabilitaciji u Termama Selce. Mateo Bertoša odlazi svakodnevno na terapije zbog ozljede mišića,dok su Ivan Močinić i Mate Maleš u Selcima privremeno smješteni te naporno rade na saniranju ozljeda skočnih zglobova. 

U Selcima im nerijetko društvo radi i najveća hrvatska sportašica svih vremena – četverostruka olimpijska pobjednica Janica Kostelić. 

Ona je također na terapiji,ponovno zbog problema s koljenom,a vrijeme između vježbanja često provodi u društvu riječkih reprezentativaca. 

Sami dečki oduševljeni su što mogu provoditi vrijeme uz sportsku veličinu kakva je Janica Kostelić – legenda svjetskog skijanja te uživaju u razgovoru s njom i prebiranju po uspomenama na predivne trenutke koje je Janica podarila hrvatskom i svjetskom sportu. 

U nastavku pogledajte video s ekskluzivnim snimkama vježbanja naših nogometaša s Janicom Kostelić samo za web portal HNK Rijeke.  
Prijava na newsletter