Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Mauro Barak: topli pljesak i podrška za našeg vjernog navijača
02.03.2019.

U petak uoči utakmice protiv Istre 1961, u pratnji ekipe Rijeke predvođene kapetanom Alexanderom Gorgonom, na travnjak je izašao Mauro Barak, naš vjerni navijač velikog srca i nevjerojatne snage, koji se od rođenja bori s teškim dijagnozama i preprekama koje mu je život postavio na put.

Najveću potporu Mauro ima u svojim neumornim roditeljima Kristianu i Ines koji svojom nevjerojatnom snagom i upornošću rade sve na tome da Mauro iz dugogodišnje borbe izađe kao pobjednik.

barak9866

HNK Rijeka već je u nekoliko navrata pomagao i davao potporu našem malu navijaču, upoznali smo ga s njegovim nogometnim idolom Marijom Mandžukićem čiji dres i danas nosi na svoje operacije, odveli smo ga na dugo sanjanu utakmicu reprezentacije Hrvatske, onu protiv Španjolske u Maksimiru, a klub je u više navrata davao podršku na razne načine.

Dio nogometne atmosfere Mauro je dobio priliku osjetiti u petak kada je izašao na travnjak uoči utakmice protiv Istre 1961, a kapetan Rijeke Alexander Gorgon darovao mu je dres s brojem 10 i natpisom Mauro.

Riječka publika prepoznala je trenutak i toplim pljeskom pozdravila malog navijača. Mauro, samo hrabro, HNK Rijeka je uz tebe!

mauro88
Prijava na newsletter