Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Škola
Marko Putnik i Veldin Hodža – juniori kakve bi poželio svaki klub
10.11.2020.

Juniorska predstavljanja nastavljamo s dvojcem koji je rado sjeo ispred naše kamere: kapetan juniora HNK Rijeka u kojeg se polažu velike nade, Marko Putnik i njegov kolega, nedavni "Rijekin" debitant - Veldin Hodža koji je u Vinkovcima zabio i svoj prvi seniorski gol u karijeri.

S plavo - bijelih tribina tako smo čuli kako ovi dečki razmišljaju i koliko su predani profesiji kojom su se odlučili baviti u životu. Kako je izgledao njihov nogometni put, kako se nose s uspjesima i porazima, koliko su motivirani i što im znači nogometna igra, a možda ponajviše - što su u Školi nogometa HNK Rijeka naučili za cijeli život otkrijte u intervjuu koji će vam, osim ovih poslastica, otkriti i koliko su ovi dečki pritom kvalitetni kao ljudi.

Mi bismo ih ocijenili čistom peticom i to ne samo zato što su "naši", već jer bolja budućnost i može doći samo preko odličnih u svakom smislu, a Marko i Veldin sigurno spadaju među takve. Među odlične.

Veldin Hodža i Marko Putnik – ŠN HNK RijekaPrijava na newsletter