Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Mariterm i HNK Rijeka – prijateljstvo koje traje
14.09.2018.

Kako nam se približava jesen sve su aktivnije misli i planovi o tome – kako se grijati preko zime. Mariterm d.o.o. s Martinkovca poznata je riječka firma i dugogodišnji sponzor NK Rijeka koja svim članovima Kluba NK Rijeka nudi pogodnost od 10 posto kod kupovine roba ili usluga.

U Maritermovom velikom izložbeno – prodajnom prostoru tako pred ovu zimu možete pronaći različita rješenja za grijanje: klime, toplinske pumpe i ostale moderne sustave.

U ponudu su uvijek uključeni i Maritermovi stručnjaci koji se bave projektiranjem, instaliranjem i ostalom logistikom potrebnom za funkcioniranje sustava.

Mariterm, inače, osim u Rijeci, posluje i u Zagrebu te u Puli i to po najvišim standardima poslovanja vodeći računa o pružanju kompletne prodajno-tehničke usluge prema svim klijentima i poslovnim partnerima. Osim toga, u svom dugogodišnjem poslovanju – Mariterm je zaslužio podršku od mnogih domaćih i inozemnih dobavljača na što su u Maritermu posebno ponosni.
Prijava na newsletter