Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga
Kramarić i Tadić za bijele,Solomon za plave
12.07.2014.

 HNK Rijeka – HNK Rijeka 2   2:1

Strijelci: 1:0 Kramarić (14'),2:0 Tadić (20'),2:1 Solomon (58') 

HNK RIJEKA:  Prskalo – Boras,Budicin,Špikić,Bertoša – Pušić,Zlomislić -  Kramarić,Tadić,Oršić – Jahović (još su igrali Raspor,Bagadur i Filipović) 

HNK RIJEKA 2: David - Vidas,Gavrić,Collins,Sošić - Furijan,Kokorovic -  Gerald,Marcijuš,Okechukwu -  Solomon (još su igrali Bilandžić,Budan,Sani,Mrdeša,Biasol i Lucić) 

Nogometaši HNK Rijeke i HNK Rijeke 2 odigrali su na Rujevici pripremni susret u kojem je prva momčad Rijeke,koja je nastupila u bijelim dresovima,pobijedila 2:1. Igralo se 2x30 minuta na dobrom travnjaku na Rujevici. 

Trener Matjaž Kek dao je prigodu igračima koji ili nisu igrali utakmicu Superkupa ili koji su odigrali manje od poluvremena,dok su kod trenera Renata Pilipovića igrali svi osim ozlijeđenih braće Fumić,Dangubića i Mršića. 

Rijeka je povela u 14' nakon što je nakon dobre akcije pucao Pušić,a odbijenu loptu rutinski u mrežu poslao Kramarić. Samo par minuta kasnije nakon kombinacije na malom prostoru Oršić poslužuje Tadića za 2:0. 

I u drugom dijelu prva momčad Rijeke je više napadala,no na samom kraju utakmice lijepo dodavanje Okechukwua dobro koristi Solomon i poentira s vrha 16m za konačnih 2:1
Prijava na newsletter