Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : UEL
Kek: Prilika da se pokažemo Europi
17.09.2014.

Bilo je točno 18 sati i 30 minuta kada je Matjaž Kek na sredini travnjaka stadiona Maurice Dufrasne u Liegeu okupio igrače i održao kratki govor koji je završio aplauzom i osmijehom na licu igrača. Razlog je čestitka doktoru
Bobanu Dangubiću koji je u srijedu proslavio rođendan i Ivanu Tomečaku koji je dobio pojačanje u obitelji – sina Luku.

Petnaestak minuta ranije,uz vratara Ivana Vargića obratio se novinarima u press centru stadiona u Liegeu i podijelio svoja mišljenja vezana uz utakmicu prvog kola skupine G UEFA Europa lige.

- Kada igraš protiv jednog od favorita grupe onda je uvijek pred tobom veliki izazov. Zato ćemo napraviti sve da Rijeka izgleda kao prava momčad,koja ima organizaciju i sistem. Znamo kakav nas suparnik očekuje,kakva je to kvaliteta i nisu nas sigurno zavarali njihovi rezultati. Ovo će biti pravi europski spektakl,veliko iskušenje za Rijeku i
prava prilika da se pokažemo Europi – rekao je Matjaž Kek.

Vratar Ivan Vargić istaknuo je da momčad nema pritiska pred premijerni ogled ove sezone u skupinama Europa lige.

- Došli smo na utakmicu bez opterećenja,pokazati se u najboljem svjetlu i dati sve od sebe,a onda rezultat sigurno neće izostati. Upoznati kvalitetom Standarda ali idemo se boriti 90 minuta pa neka bolji pobjedi – dodao je Ivan Vargić.
Prijava na newsletter