Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga
KEK: Nema spavanja!
18.10.2013.

Uoči utakmice 13. (sretnog ili nesretnog) kola MAX TV 1. HNL na press konferenciji govorili su trener Matjaž Kek i igrač Ivan Boras. Protivnik je Zadar,utakmica počinje u 15 sati. 

- Dolazi nam ekipa koja u četiri utakmice skoro da nije gol primila. Pred nama je utakmica u kojoj će se tražiti angažman i agresivnost sa što manje tehničkih grešaka. Mi jesmo favoriti,ali niti slučajno da će oni sami leći – najavio je utakmicu Kek.

Trener je podvukao da je u Rovinju napravljen dobar posao bez obzira što su bili nekompletni jer nije bilo reprezentivaca. Treniralo se na dobrim terenima,ali i dalje želi punu koncentraciju bez obzira što ekipu vrlo brzo nakon Zadra čeka novi europski ispit u Lyonu. 

- Uz pomoć navijača želimo napraviti dobar posao. Uz krilaticu koji svi volimo spomenuti -  'Krepat ma ne molat' – ali na svim segmentima... – kaže Kek. 

O Zadru je pričao i desni bočni Ivan Boras. 

- Zadar je uvijek čvrst. Mi moramo  biti koncentrirani.Poznato je da smo najbolji kad smo svi zajedno jedan za drugoga – kratak i konkretan je bio Boras. 

Kek je za kraj još jednom naglasio da nije sve idealno jer i dalje nema sreće s ozlijeđenim igračima. U obrani sigurno neće igrati Knežević i Marić. Stoperski par činit će Mitrović i Datković. 

- Sigurno da me smetaju ozlijeđeni igrači. Ima stvari koje se mogu napraviti,bolje,da postane zaista stabilan klub. Ali znate da i ja volim preuzet odgovornost. Ja moram biti samokritičam. Možda smo mi pogriješili u treningu?! Ali prvo treba objektivno ocijeniti što ti radiš sam. Ja samo želim puno odgovornosti i puno komunikacije – nastavio je Kek. 

Za kraj je stavio i mali teret na igrače. 

- Igrači su ti koji su doveli klub do ovog nivoa. Oni su visoko postavili letvicu. Zato od njih tražim dodatni napor. Nema opuštanja,nema spavanja,svaku sekundu treba želit biti što bolji – poentirao je Kek. 

Za Zadar sigurno neće igrati igrači Rijeke na posudbi,Josip Tadić i Mato Neretljak. 
Prijava na newsletter