Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Kek i Ferlin: dođite u subotu u ZTC na live talk show “Kek za pet”
23.03.2018.

U subotu u 11 sati održat će se jedan od zanimljivijih intervjua u kojem će Matjaž Kek sjesti nasuprot Roberta Ferlina i u zanimljivom talk showu otkriti mnoge zanimljivosti. Ovaj show održat će se u subotu na prvom katu Zapadnog trgovačkog centra u 11 sati.

Naziv talk showa "Kek za 5" sve govori, radi se o razgovoru povodom pet godina Matjaža Keka na kormilu Rijeke u kojima je riječkom klubu i navijačima donio naslov prvaka, dva Kupa Hrvatske, Superkup i tri nastupa u skupinama Europske lige.

Posebnost ovog događaja je što će Matjaž Kek jednom od najpoznatijih hrvatskih radio i televizijskih voditelja – ujedno i idejnom začetniku eventa - Robertu Ferlinu odgovarati na pitanja uživo pred riječkom publikom i time se na neki način odmaknuti od svoje uobičajene prakse da se javnosti obraća uglavnom putem protokolarnih sportskih konferencija za medije.

Show će, također, predvidjeti i pitanja iz publike. Osim toga, u prvom planu je svakako interes javnosti za riječki nogomet i srodne teme i ovaj talk show nesumnjivo će biti prava poslastica za sve navijače i simpatizere HNK Rijeka, ali i za one koji možda ne navijaju aktivno, no duboko su svjesni Kekove uloge u promociji riječkog nogometa, ali i Rijeke općenito.

Kek je svakako jedna od onih osoba koje, ne samo da su izvanredne u svome poslu, već koje svojim radom odašilju jednu posebnu opću poruku: samo trud i strast, rad i znoj, vjera u vlastite vizije i motivacija – dovode do iznimnih uspjeha.

- Jako mi je drago što je Matjaž Kek pristao na ovaj intervju koji je za mene kao voditelja, također, poseban izazov. Vjerujem da će to biti jedan ugodan razgovor kako za nas dvojicu, tako i za riječku publiku, dojmovi su Roberta Ferlina uoči ovog talk showa.

Show će se prenositi i izravno putem službenog youtube kanala HNK Rijeka te putem Radio Rijeke u sklopu Ferlinove emisije „Kaf'e“. Međutim, s obzirom na to da se radi o zaista izvanrednom događaju i ambicioznijem formatu pozivamo sve navijače i građane Rijeke, ali i šire, na subotnje druženje jer: Zajedno smo Rijeka!
Prijava na newsletter