Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad
Joao Escoval: Marin Grujević rekao mi je sve najbolje o Rijeci
11.01.2018.

HNK Rijeka u četvrtak je predstavio Joaa Escovala, novo ime u redovima riječkog prvoligaša. Joao je u Rijeku stigao iz redova Istre 1961 i već se priključio treninzima.

- Hrvatska liga je jako dobra, postoji velika razlika između klubova na vrhu i onih koji se bore za ostanak. Ali u ligi igra jako puno mladih, kvalitetnih igrača. Želim u Rijeci napredovati, ovdje su najbolji igrači u Hrvatskoj, rekao je Joao Escoval.

- Razgovarao sam Grujom (op.a. Marin Grujević) koji mi je rekao sve najbolje o Rijeci. Naravno, znao sam i prije da je Rijeka veliki klub, ali ipak je drugačije kada ti, netko tko poznaje situaciju, da savjet. Naučio sam već dosta hrvatskih riječi, rekao je Escoval.

- Zaključili smo da bi Joao mogao dobro doći našoj ekipi. Radi se o talentiranom mladom igraču koji će još napredovati, ustvrdio je Srećko Juričić, sportski direktor.

Joao Escoval – predstavljanjePrijava na newsletter