Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga : 12. kolo
Igor Bišćan: Rezultatom sam zadovoljniji nego igrom
28.10.2018.

Nogometaši Rijeke odnijeli su vrijedan bod s Poljuda. Iako prvo poluvrijeme nije ponudilo previše nade u teškim vremenskim uvjetima, Rijeka je u nastavku zaigrala kvalitetnije i nastavila niz od sedam utakmica bez poraza na Poljudu.

- Rezultatom sam zadovoljniji nego igrom, posebice igrom u prvom poluvremenu, bili su prvi dojmovi Igora Bišćana, trenera Rijeke, nakon ogleda protiv Hajduka.

- U prvom dijelu bili smo spori u razmišljanju, spori u reakciji, neodlučni na loptama, bez kvalitete prema naprijed. Malo toga smo pokazali u prvom poluvremenu. Tražio sam od svakog pojedinca da pokaže više i da preuzmu odgovornost, dodao je trener Rijeke.

-   Dečki su dobro reagirali na poluvremenu. Svjesni smo da nije bilo dobro i da možeš i izgubiti, ali ne na ovaj način. Dobar dio drugog dijela smo djelovali da možemo i više nakon što smo izjednačili, ali zadnjih minuta smo fizički pali i teško smo stvarali prilike i kada nam se za to otvorio prostor. Bod nije idealan, ali ostali smo neporaženi, zaključio je Igor Bišćan.

Igor Bišćan nakon Hajduka – 12. kolo (2018./2019.)Prijava na newsletter