Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Honda Ruting – ponosni partner HNK Rijeka u sezoni 2019./2020.
05.10.2019.
HNK Rijeka ima još jednog novog partnera koji je prepoznao vrijednosti našeg Kluba: Hondu Ruting, generalnog zastupnika Hondinih automobila i motorkotača koji u Rijeci djeluje još od 19991. godine.
Honda Ruting s vremenom je postala prepoznatljivi brend našeg kraja čiji su proizvodi često zastupljeni u mnogim obiteljima našeg kraja.
Na adresi Franje Čandeka 44, u modernom salonu prepoznatljive vizure svatko se može doći uvjeriti u neospornu kvalitetu novih Hondinih automobila i motorkotača, a i mi u HNK Rijeka moramo priznati da nam Honda Ruting svojim automobilima znatno olakšava obavljanje svakodnevnih aktivnosti na gostovanjima i ostalim putovanjima.
Istražite i vi posebnu Hondinu ponudu zanimljivog naziva - “Četvorica veličanstvenih”  na http://www.honda.hr/automobili/ i odvezite se u nove pobjede sa svojom Hondom!

Zajedno smo Rijeka.
Prijava na newsletter