Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
HNK Rijeka prvak Hrvatske: prije godinu dana san je postao java
20.05.2018.

Dvadeset i prvi svibnja zauvijek će ostati zlatnim slovima upisan u povijest Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka. Dan kada je HNK Rijeka postao prvak Hrvatske. Dan kada je san postao java. Prošlo je točno godinu dana od te povijesne večeri na stadionu HNK Rijeka i utakmice protiv Cibalije.

Večer koju će svi navijači Rijeke pamtiti do kraja života, večer u kojoj su ostvareni svi riječki snovi, naslov prvaka koji je pripao svim ljudima koji vole i žive Rijeku, svim onima koji su je destljećima pratili, strepili i bili uz Rijeku i u onim najtežim trenucima.

Scene slavlja nakon posljednjeg sučeva zvižduka ostat će zauvijek zapisani u riječkoj, ali i hrvatskoj nogometnoj povijesti.

3

Suze su tekle u potocima, scene u kojima navijači, svih uzasta, plaču od sreće na travnjaku vječno će biti urezana u pamćenje svih ljudi koji su imali tu sreću prisustvovati ovoj povijesnoj utakmici.

Bila je to večer u kojoj Rijeka nije spavala. Fotografije i snimke govore puno više od riječi.

I zato se prisjetite kako je to izgledalo prije 365 dana na stadionu HNK Rijeka

HNK Rijeka prvak Hrvatske – 2017./2018. (51)
HNK Rijeka prvak Hrvatske – izjave igrača
Slavlje nakon Cibalije – navijačiPrijava na newsletter