Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
HNK Rijeka otvorio vrata kampa budućim fizioterapeutima Sveučilišta u Rijeci
26.10.2019.

HNK Rijeka od nedavno se može pohvaliti još jednom zanimljivom i korisnom suradnjom koju je ostvario s Fakultetom zdravstvenih studija Sveučilišta u Rijeci.

Suradnja ove dvije važne organizacije spojit će sport i obrazovanje na najefikasniji i obostrano koristan način: studenti Fizioterapije će svoja praktična znanja i vještine stjecati u jednom od najbolje opremljenih sportskih kampova u Hrvatskoj i to pod mentorstvom stručnjaka kao što je to glavni fizioterapeut HNK Rijeka mag. physioth. Marin Polonijo, dok će HNK Rijeka ovakvim pojačanjem ostvariti značajan napredak u provođenju fizikalnih terapija svojih nogometaša.

Idejni začetnici ove suradnje su predavač s Fakulteta zdravstvenih studija, mag.physioth. Kristijan Zulle te dr.med. Nataša Bakarčić, voditeljica Medicinske službe HNK Rijeka.

Na samom predstavljanju potpisane suradnje prisustvovali su mnogi studenti kojima su prezentirani svi učinci obavljanja prakse u HNK Rijeka, no i mnogi uvaženi pojedinci koji su izrazili svoju podršku projektu poput dekana Fakulteta prof.dr. Alana Šustića, sportskog direktora HNK Rijeka g. Srećka Juričića, riječkog dogradonačelnika Marka Filipovića i drugih.

Osim usvajanja praktičnih znanja i vještina budućih fizioterapeuta, ovakav oblik suradnje predviđa i organizaciju sportsko – zdravstvenih skupova poput okruglih stolova, radionica te ostalih oblika edukacija.
Prijava na newsletter