Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
HNK Rijeka i SuperSport potpisali ugovor o sponzorskoj suradnji
27.10.2020.

HNK Rijeka i SuperSport potpisali su ugovor o sponzorskoj suradnji  i SuperSport je postao prvi službeni betting partner u novijoj povijesti riječkog prvoligaša. Predsjednik ovogodišnjeg sudionika Europske lige Damir Mišković nije krio zadovoljstvo:

- Iznimno nas raduje da je najveća sportska kladionica u Hrvatskoj prepoznala priliku u sponzorskoj suradnji s nama. Ne sumnjam da će biti uspješna, radi se o spajanju dva jaka brenda koji dijele visoke ambicije.

Slično mišljenje dijeli i Radim Haluza, direktor SuperSporta.

- Rijeka je kontinuiranim sportskim uspjesima dokazala da zaslužuje naše povjerenje. Oduševljeni smo da ćemo moći navijačima Rijeke omogućiti najbolju sportsku zabavu koja će uključivati posebne poklone, vrijedne bonuse te izazovna natjecanja.

SuperSport je vodeća i najveća sportska kladionica u Hrvatskoj koja će na stadionu HNK Rijeke biti prepoznatljiva po 3D tepisima na gol-aut linijama, a svi članovi kluba uskoro će biti upoznati s posebnim poklonom novog sponzora i posebnim benefitima za nove igrače koji se registriraju putem linka sa službene web stranice kluba.

SuperSport i HNK Rijeka zajedno će osmisliti društveno odgovorne inicijative i zalagati se za sigurno i odgovorno igranje na sreću. Sponzorska suradnja sklopljena je do kraja sezone 2021./22.
Prijava na newsletter