Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga
HNK Rijeci nagrada RSS – a
04.03.2014.

U atriju Hrvatskog kulturnog doma na Sušaku Riječki sportski savez proglasio je najbolje sportaše i sportašice Rijeke u 2013.godini. 

Najbolja ekipa Rijeke su kuglačice Mlake,koje su osvojile drugo mjesto u Europskom kupu. 

U konkurenciji momčadi nagrađeni su vaterpolisti Primorja Erste Bank – pobjednici Kupa i Jadranske lige. 

Najbolji u konkurenciji osoba s invaliditetom su članovi Športsko – rekreativni klub slijepih Rijeka koji su prošle godine bili najbolji na Svjetskom prvenstvu u kuglanju.

Boćar Leo Brnić najbolji je sportaš Rijeka,a najbolja sportašica Ana Znaor iz Kick boxing kluba Sušak. 

Posebnu nagradu za najljepši sportski trenutak 2013.g. nagrađena je ekipa Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka.  Nagrada je stigla u prave ruke jer je u trenutku Mujanovićevog gola na Močinićevu asistenciju u doigravanju za Europsku ligu protiv Stuttgarta,cijeli grad zahvatila  prava sportska i nogometna groznica.

Tih je dana Rijeka proživjela jedne od svojih najljepših sportskih trenutaka u povijesti a euforija koja je potekla i dalje se osjeti u riječkom prvoligašu.

Nagradu je u ime ekipe,iz ruku predsjednika Riječkog sportskog saveza Samira Baraća, primio kapetan Dario Knežević. Na proglašenju bili i ostali igrači iz povijesnog susreta – Luka Marić,Goran Mujanović i Ivan Močinić kao članica Nadzornog odbora HNK Rijeke Snježana Mišković,direktor kluba Vlado Čohar ,sportski direktor Srećko Juričić te administrativna direktorica Marina Vela. 

- Nakon nagrade županije velika nam je čast što smo dobili i nagradu Riječkog sportskog saveza. Nadam se da ćemo i u tekućoj godini nastaviti s dobrim igrama i dobrim rezultatima. Trofej? Učinit ćemo sve što možemo – rekao je na dodjeli kapetan Rijeke Dario Knežević

Posebne nagrade dobili su i uspješni sportski djelatnici Zvonimir Brozić,Mihovil Dorčić te donedavni pročelnik Odjela za sport i tehničku kulturu Grada Rijeke i dopredsjednik HNK Rijeka Veljko Karabajić,koji je nakon primitka nagrade rekao:

- U osam godina koliko sam bio na čelu Odjela bilo je izuzetnih sportskih rezultata i uspjeha,ali su iza nas ostali i brojni sportski objekti. Sada čekamo i početak izgradnje novog stadiona HNK Rijeke.
Prijava na newsletter